Returnare Produse


Daca un produs nu te multumeste 100%, poti returna produsul in termen de 14 zile de la data primirii prin curier, catre Magazinul Partener. Primul pas este sa completezi formularul de mai jos.

De asemenea poti contacta Magazinul Partener direct, folosind datele acestuia de pe documentele cu care a venit comanda (telefon, email,adresa). In cel mai scurt timp, Magazinul Partener va va contacta telefonic sau prin email pentru solutionarea returului.

Ce trebuie sa stiti despre retur:


- Produsul returnat nu trebuie sa aiba urme de uzura, folosire, zgarieturi, lovituri, ciobituri.

- Cand trimiteti produsul trebuie sa il ambalati impreuna cu toate accesoriile, de preferat in ambajalul original, iar cutia acestuia sa o puneti intr-o punga pentru a fi protejat la transport.

- Trebuie sa trimiteti produsul prin curier (nu prin posta) catre magazinul partner, la adresa indicata de acesta, platind dvs taxa de transport, fara ramburs.

- Trebuie sa indicati Magazinului Partener un cont bancar in lei, unde va poate returna contravaloarea prodsului.

- Magazinul partener va returna contravaloare comenzii in termen de 14 zile, conform legii.

- Dupa primirea produsului returnat, Magazinul partener va returna contravaloarea acestuia in contul bancar indicat de dvs, in termen de 14 zile


Acest formular trebuie sa fie completat în întregime, si va fi transmis Magazinului Partener care te va contacta cu instructiuni de returnare.

Produsele trebuie sa fie returnate în ambalajul original sau echivalent si sa nu prezinte semne de folosire sau uzura. Vă rugăm sa folosiţi o cutie/punga de protectie pentru a preveni deteriorarea în timpul tranzitului.

Informaţii Comanda
Informaţii Produs & Motivul Returnării